Φέρε Νέους Πελάτες στην επιχείρησή σου

Είσαι Εναλλακτικός Θεραπευτής, Coach, Ψυχολόγος, Διατροφολόγος, Φυσικοθεραπευτής;

Επένδυσες χρόνο και χρήμα στην εκπαίδευσή σου, για να κάνεις αυτό που αγαπάς.

5 απλά βήματα που κάνουν την διαφορά:

  • Στρατηγική προώθησης και Εργαλεία Οργάνωσης
  • Website
  • Επαγγελματικοί λογαριασμοί στα social media
  • Email marketing
  • Διαφήμιση

Θέλετε Νέους Πελάτες στην Επιχείρησή σας;

Πώς να ξεκινήσετε και πώς να αναπτύξετε ραγδαία τις υπηρεσίες σας από το μηδέν

Υπάρχουν ευρέως διαδεδομένα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά την δουλειά σας.

Website. Το website σας είναι η βάση/ έδρα της επιχείρησής σας online.  Φροντίζουμε το website σας να είναι σωστά διαμορφωμένο, όχι μόνο για να είναι όμορφο και λειτουργικό, αλλά και για να μπορεί να έλξει νέους πελάτες.

Social Media | Επαγγελματικοί λογαριασμοί. Διαμορφώνουμε τους λογαριασμούς στα Social Media ώστε να έχετε την μέγιστη δυνατή απόδοση και σας εκπαιδεύουμε για να τα χειρίζεστε αποτελεσματικά.

Email Marketing. Αποδεδειγμένα ο πιο σίγουρος τρόπος να διατηρήσετε επαφή με υποψήφιους πελάτες. Διαμορφώνουμε και συνδέουμε όλα τα μέσα (website, social, marketing platform) που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε άμεσα καμπάνιες email marketing.

Διαφήμιση. Η διαφήμιση δεν πρέπει να σας τρομάζει. Δεν είναι χρήματα που πάνε χαμένα αλλά χρήματα που επενδύετε για να έχετε πελάτες. Διαμορφώνουμε αποτελεσματικές διαφημίσεις ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Πώς να βρίσκετε μόνοι σας όσους νέους πελάτες εσείς θέλετε για τις Υπηρεσίες, τις Συνεδρίες ή τα Σεμινάρια σας ακόμα και αν δεν έχετε καλή σχέση με την τεχνολογία.

businesswoman-2822600_1280

Αναλαμβάνουμε την εκπαίδευσή σας στην χρήση των εργαλείων marketing, την ενημέρωση του website σας με αρθρογραφία και την σωστή χρήση των social media ώστε να ελαχιστοποιήσετε τα μηνιαία σας έξοδα. Αφού στήσουμε όλα τα κανάλια επικοινωνίας σας, είστε ελεύθεροι να διαχειριστείτε μόνοι σας όλα τα εργαλεία που θα σας επιτρέψουν να αυξήσετε την επαγγελματική σας αξιοπιστία και να φέρετε μόνοι σας νέους πελάτες στην επιχείρησή σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε Έτοιμα Εργαλεία, Αποτελεσματικές Μεθόδους, Τεχνικές και Στρατηγικές που φέρνουν αποτελέσματα

Στρατηγική marketing για όλα τα μέσα. Μαζί καταστρώνουμε τον εξάμηνο ή ετήσιο προγραμματισμό των δράσεών σας και της προβολής τους. Οργανώνουμε το χρονοδιάγραμμα και το είδος περιεχομένου για το email marketing, ώστε να είστε έτοιμοι για δράση. Παρέχουμε τα εργαλεία και τις μεθόδους που θα χρειαστείτε για να λειτουργήσετε αυτόνομα και να είστε οργανωμένοι και προετοιμασμένοι για το μέλλον.

Θέλετε Νέους Πελάτες στην Επιχείρησή σας;

Δείτε κάποια από τα ολοκληρωμένα έργα μας...