Στρατηγική πώλησης online σεμιναρίων

Live Workshop Τετάρτη 8/5 στις 8-10μ.μ.

Η πώληση online σεμιναρίων μπορεί να αποτελέσει μια πραγματική πρόκληση.

Ο ανταγωνισμός είναι έντονος και η προσέλκυση του κοινού απαιτεί νέες και καινοτόμες στρατηγικές.

Ετοιμαστείτε να εξελίξετε την επιχείρησή σας και να αποκτήσετε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε.

Σ’ αυτό το online Workshop θα μοιραστούμε μαζί σου:

✔Την δοκιμασμένη στρατηγική προώθησης σεμιναρίων που θα ξεκλειδώσει τις πωλήσεις σου

✔Τα online εργαλεία που θα χρειαστείς

✔Πώς να δημιουργήσεις αυτοματισμούς για συνεχόμενες πωλήσεις

✔Πως να εμπλουτίσεις τη παρουσίασή σου αλλά και ποιες παγίδες να αποφύγεις στο marketing

Τι θα πάρετε από το workshop

Ανάπτυξη Στρατηγικής Πώλησης

Θα μάθετε πώς να δημιουργήσετε μια αποτελεσματική στρατηγική πώλησης για τα online σεμινάριά σας, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της αγοράς.

Αύξηση των Πωλήσεων

Θα ανακαλύψετε τις τεχνικές και τις πρακτικές που μπορούν να βελτιώσουν τις πωλήσεις σας και να αυξήσουν τα έσοδά σας από τα online σεμινάρια.

Κατανόηση των Αναγκών του Κοινού

Θα μάθετε πώς να αναγνωρίζετε και να ικανοποιείτε τις ανάγκες του κοινού σας μέσω των online σεμιναρίων σας, προσφέροντας τους την αξία που χρειάζονται.

Ανάπτυξη Επαγγελματικής Επιτυχίας

Με την απόκτηση νέων δεξιοτήτων και γνώσεων, θα είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε και να επιτύχετε στον τομέα των online σεμιναρίων.

📌Το Workshop θα διεξαχθεί Τετάρτη 8/5, 8-10μμ

μέσω της πλατφόρμας zoom (θα λάβετε τα στοιχεία σύνδεσης πριν την έναρξη του σεμιναρίου)

🟢Επένδυση 63€

(αν έχετε κωδικό προσφοράς τον χρησιμοποιείτε στο καλάθι πριν την αγορά)

🎥Επιπλέον θα έχετε πρόσβαση στην Βιντεοσκόπηση του live Σεμιναρίου για 30 ημέρες

Με τις Σοφία & Δήμητρα Παπαλαζάρου

Ασχολούμαστε εδώ και χρόνια με κατασκευές website, marketing, επαγγελματική επεξεργασία video, συμβουλευτική κ.ά. Μοιραζόμαστε συχνά σε δωρεάν και πληρωμένα σεμινάρια, συμβουλές, στρατηγικές marketing και εργαλεία για πωλήσεις σεμιναρίων, αλλά και υπηρεσιών ενώ το 2022 Δημιουργήσαμε το καινοτόμο online εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Let’s Start Business Workshop” για ελεύθερους επαγγελματίες που προσφέρουν υπηρεσίες.

Γνωρίζουμε ποιες είναι οι ανησυχίες και οι ανάγκες σας και ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε και να μεταβιβάσουμε τις γνώσεις μας σ’ αυτό το online workshop.

Θα χαρούμε να σας δούμε online🤗

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα:

+30 6973 067 934 Σοφία Παπαζάρου

+30 6970 449 719 Δήμητρα Παπαλαζάρου

Τι λένε όσοι Συνεργάστηκαν μαζί μας

Φιλικότητα και… εξαιρετικός επαγγελματισμός

Στην Σαλαμάνδρα συνδυάζουν την φιλικότητα και την αμεσότητα με τον εξαιρετικό επαγγελματισμό τόσο στους χρόνους παράδοσης όσο και στην ποιότητα των παραδοτέων.
Τι άλλο να ζητήσει κανείς ;

Νίκος Αυγερινός, Ιδρυτής της Όμορφης Ζωής

Μία πολύ ουσιαστική εκπαίδευση

Το σεμινάριο Lets start business ήταν για μένα μια πολύ ουσιαστική εκπαίδευση. Ένιωσα πως έλαβα μια πολύ συμπυκνωμένη γνώση και εργαλεία που θα έπρεπε κάθε επαγγελματίας να έχει και θέλει να προωθήσει την ατομική του επιχείρηση ειδικά στο χώρο του coaching και της ψυχολογίας. Η Σοφία και η Δήμητρα είναι άρτια καταρτισμένες και έχουν πλούσια εμπειρία αλλά και τη μεταδοτικότητα, να μεταλαμπαδεύσουν αυτή την εμπειρία σε άλλους. Προσωπικά ένιωσα τη σπίθα της έμπνευσης και πάλι να ξυπνά και να θέλω να δημιουργήσω νέα προγράμματα. Σας ευχαριστώ από καρδιάς και εύχομαι καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες!

Βαλέρια Κουδουμογιαννάκη, Ψυχολόγος

 

Βαλέρια Κουδουμογιαννάκη

Δεν γνώριζα και με διδάξατε…

Μαρτυρίες testimonials Salamandra

Δεν γνώριζα και με διδάξατε…
Υπήρξατε υποστηρικτικοί, με κατανόηση και σεβασμό…
Με πήρατε από το χέρι και με «ξεναγήσατε» στο μαγικό κόσμο της
διαφήμισης και του internet…
Με συνέπεια και οργάνωση μου «υπενθυμίζετε» αυτό που είναι το
καλύτερο για την επιχείρηση μου…
Αναζητάτε λύσεις και εναλλακτικές και με ευθύτητα τις προτείνετε…
Έχουμε δρόμο ακόμη μπροστά μας και χαίρομαι γι’ αυτό!!!
Σαφώς και θα σας σύστηνα όπως ήδη έχω κάνει!!!

Πέγκυ Μουζάκη
Mind Architect

Yπέροχη συνεργασία

Yπέροχη συνεργασία με ζεστασιά και επαγγελματισμό.

Leda Shantala

Τις συνιστώ συνεχώς στους Συνεργάτες μου!

ζετα νικολαιτσουκ testimonials μαρτυριες salamandra

Κάποιες από αυτές τις έννοιες όπως είναι η Γεωμετρία της Ψυχής, η Άμεση Προσωπική Μεταμόρφωση, η Δραστική Συγχώρεση, αυτά δηλαδή με τα οποία ασχολούμαι, τις ακούσατε πολύ πρόσφατα! Σ’ αυτό βοήθησε η συνεργασία μου με τη Δήμητρα και τη Σοφία Παπαλαζάρου! Είναι οι συνεργάτες μου οι οποίοι βοηθούν να στήνω το πρόγραμμά μου, βοηθούν να ενημερώνεστε εσείς πότε θα κάνω κάποιο σεμινάριο είτε να σας στείλουμε απλά ένα άρθρο το οποίο μπορεί να είναι ενδιαφέρον! Με τη βοήθεια της Δήμητρας φτιάχνουμε ένα τριμηνιαίο πρόγραμμα. Όμως, είμαι ένας άνθρωπος που δύσκολα ακολουθεί ένα πρόγραμμα και κάποιες φορές έχω έμπνευση και το πρόγραμμα αλλάζει! Η Δήμητρα έχει την ικανότητα να προσαρμοστεί στις καινούριες μου ανάγκες, να ακολουθήσει την καινούρια μου ιδέα και να την υλοποιήσει!

Τι αγαπώ στη συνεργασία μου με τα κορίτσια; Είναι η αμεσότητα! Είναι πάντα εκεί όταν τις χρειάζομαι! Με καινούριες ιδέες και με την καινούρια ικανότητά τους να προσαρμοστούν στις δικές μου ανάγκες!

Θα ήθελα να μοιραστώ τη μεγάλη μου χαρά ότι υπάρχει μία πλατφόρμα που δημιουργήσαμε η οποία βοηθάει τους μαθητές μου να παρακολουθούν βιντεοσκοπημένα μαθήματα, μετά το κάθε μάθημα που  κάνουμε μαζί. Είναι πολύ μεγάλο βοήθημα και για μένα αλλά και για τους μαθητές μου. άμεσα μπορούν να βρούνε τα μαθήματα και να τα δούνε εκ νέου.

Η συνεργασία μας είναι άψογη! Θα τις συνιστούσα και τις συνιστώ συνεχώς στους συνεργάτες μου, στους ανθρώπους που θα θέλανε να στήσουνε την επιχείρησή τους, να την ανθίσουνε έτσι όπως την έχω ανθίσει και εγώ! Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για τη συνεργασία μου με τη Δήμητρα και με τη Σοφία Παπαλαζάρου.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Ζέτα Νικολάιτσουκ

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Εκπαιδεύτρια στη Γεωμετρία της Ψυχής, στην Άμεση Προσωπική Μεταμόρφωση και Coach της Δραστικής Συγχώρεσης

Πάνω απ’ όλα αγαπώ αυτό που κάνω και αγαπώ το συνάνθρωπο!

αισθάνθηκα ότι έκανα ιδιαίτερα μαθήματα

Αν σε ενδιαφέρει να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στο Marketing έχοντας δίπλα σου όχι μία αλλά δύο επαγγελματίες του χώρου να σε καθοδηγούν σε κάθε σου βήμα, τότε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Let’s Start Business Workshop” είναι για σένα.

Κατά την διάρκεια των 4 εβδομάδων, όχι μόνο θα μάθεις τη θεωρία, αλλά θα την εφαρμόσεις κιόλας λαμβάνοντας ποιοτική ανατροφοδότηση από τις εισηγήτριες Δήμητρα και Σοφία.

Προσωπικά αισθάνθηκα ότι έκανα ιδιαίτερα μαθήματα καθώς η απόκριση της Δήμητρας και της Σοφίας ήταν αμεσότατη, ενώ πριν την ολοκλήρωση των μαθημάτων είχα ήδη δημιουργήσει και εκδόσει την πρώτη μου διαφήμιση στο FaceBook.

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος και συστήνω το πρόγραμμα ανεπιφύλακτα.

Γεώργιος Γρηγοράκης, Motivational Coach